جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم
سرخط خبرها

نگاهی به جاپای لرزان مربیان لیگ برتر فوتبال| بی‌ثبات در حد لیگ‌های عربی

  • کد خبر: ۵۹۵۶۳
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
نگاهی به جاپای لرزان مربیان لیگ برتر فوتبال| بی‌ثبات در حد لیگ‌های عربی
تعویض مربیان تیم‌های لیگ‌برتری که امسال هم بدون منطق پیش می‌رود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نیمکت مربیگری در نیم‌فصل اول لیگ برتر فوتبال ایران همانند سال‌های گذشته بی‌ثبات بوده است. نیم‌فصل اول مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران روز جمعه به پایان رسید و تیم پرسپولیس با پیروزی مقابل گل‌گهر سیرجان عنوان قهرمانی نیم‌فصل را کسب کرد. یکی از مواردی که در نیم‌فصل اول مسابقات بسیار زیاد دیده شد، تغییرات زیاد روی نیمکت تیم‌ها بود. این تغییرات زیاد طبیعتا هزینه زیادی نیز به‌دنبال دارد. استارت تغییرات مربیان قبل از هفته ششم زده شد و تا هفته پایانی نیز ادامه پیدا کرد. نیمکت ۶ تیم در نیم‌فصل اول دستخوش تغییر شد. ضمن اینکه باشگاه تراکتور و ماشین‌سازی ۲ بار اقدام به تغییر کادرفنی خود کردند تا مشخص شود تیم‌های تبریزی خیلی زود مربیان خود را تغییر می‌دهند.
 
ابتدا تراکتور علیرضا منصوریان را به طرز شگفت‌آوری از کار برکنار کرد. سپس ماشین‌سازی به تبعیت از آن با بیاتلو قطع همکاری کرد. آخرین تغییر هم دوباره در باشگاه تراکتور استارت خورد و رسول خطیبی از اراک به تبریز برگشت و دیروز هم اخباری، عطای کار در ماشین‌سازی را به لقایش بخشید. تغییرات زیاد مربیان روی نیمکت تیم‌ها این تلنگر را می‌زند که مدیران تیم‌ها با کدام کارشناسی اقدام به انتخاب می‌کنند که حتی نمی‌توانند پای حرف خود بایستند؟ با توجه به تعطیلات نیم‌فصل به تغییرات نیمکت تیم‌ها نگاهی انداخته‌ایم.

ماشین‌سازی؛ وحید بیاتلو و اخباری

تیم فوتبال ماشین‌سازی لیگ بیستم را با تغییرات گسترده آغاز کرد. وحید بیاتلو به‌عنوان جوان‌ترین مربی لیگ هدایت سبزپوشان تبریزی را قبول کرد، اما زمستان تبریز را ندید و خیلی زود کنار گذاشته شد. جدا از نتایج ضعیفی که بیاتلو کسب کرد و کسی هم نمی‌تواند آن را کتمان کند، تیم ماشین‌سازی در فصل نقل‌و‌انتقالات چندان قدرتمند بسته نشد. محمد‌سعید اخباری پس از بیاتلو سرمربی ماشین‌سازی شد. او تا نیم‌فصل دوام آورد، اما پس از حواشی اخیر در باشگاه ماشین‌سازی تبریز از جمله مالکیت این باشگاه، اخباری هم روز گذشته به‌صورت رسمی از سِمت خود کناره‌گیری کرد.

تراکتور؛ علیرضا منصوریان و مسعود شجاعی

تیم تراکتور امسال تغییرات مربیان را آغاز کرد و به پایان رساند. علیرضا منصوریان خیلی زود از کار برکنار شد. او قبل از هفته ششم با تنها یک شکست جای خود را به مسعود شجاعی داد. شجاعی از ابتدا چندان مایل به مربیگری نبود و تنها به‌دلیل مشکلات تراکتور، به‌طور‌موقت هدایت سرخ‌پوشان را قبول کرد. مسئولان تراکتور قبل از شروع مسابقات نیم‌فصل دوم هدایت تیم پُرطرف‌دار تبریز را به رسول خطیبی سپردند. تراکتور در نیم‌فصل اول لیگ بیستم با ۲ تغییری که روی نیمکت خود داشت، ۲۲‌امتیاز جمع کرد و در رده هفتم قرار گرفت.

نساجی؛ وحید فاضلی

وحید فاضلی، دیگر‌مربی جوانی بود که پس از تجربه دستیاری محمود فکری، هدایت نساجی را قبول کرد. او فصل گذشته دستیار فکری بود و مدیران نساجی پس از اینکه محمود فکری راهی استقلال شد، هدایت نساجی را به وحید فاضلی سپردند. نساجی با هدایت فاضلی فصل را خیلی خوب آغاز کرد. آن‌ها در ۵ هفته ابتدایی ۲ پیروزی کسب کرده و تیم‌های مدعی تراکتور و پرسپولیس را متوقف کردند؛ اما رفته‌رفته روند نزولی نساجی شروع شد و شاگردان فاضلی مقابل سپاهان، مس رفسنجان، فولاد و پیکان شکست خوردند. در‌نهایت فاضلی برکنار شد و مجید جلالی بار دیگر هدایت نساجی را پذیرفت؛ البته فاضلی بلافاصله بعد از برکناری، به کادر فنی شهرخودرو اضافه شد.

ذوب‌آهن؛ رحمان رضایی

مسئولان باشگاه ذوب‌آهن در ابتدای فصل پس از کنار‌گذاشتن لوکا بوناچیچ هدایت تیم خود را به رحمان رضایی، مدافع اسبق تیم ملی سپردند. رحمان رضایی که سابقه بازی در لیگ ایتالیا را داشت، بر‌خلاف انتظارات، از سبک فوتبال این کشور استفاده نکرد و اتفاقا بازی‌های جذاب و چشم‌نوازی از این تیم دیدیم. ذوب‌آهن در خیلی از مسابقات این فصل با بدشانسی و یا اشتباهات داوری در کسب پیروزی ناکام ماند. در‌نهایت مسئولان ذوب‌آهن تصمیم گرفتند با سرمربی جوان خود قطع همکاری کنند. مجتبی حسینی پس از برکناری ذوب‌آهن از نفت مسجدسلیمان جدا شد و هدایت ذوب‌آهن را در ادامه فصل قبول کرد.

نفت مسجدسلیمان؛ مجتبی حسینی

نفت مسجدسلیمان با هزینه بسیار کمی وارد مسابقات لیگ بیستم شد و بر‌خلاف انتظار، نتایج قابل‌قبولی گرفت. از تیم مجتبی حسینی به‌عنوان شگفتی‌ساز نیم‌فصل اول لیگ بیستم یاد شد. با‌وجوداین حسینی پس از اینکه با پیشنهاد باشگاه ذوب‌آهن مواجه شد، به اصفهان کوچ کرد تا دوباره هدایت ذوب‌آهن را قبول کند. ذوب‌آهن پس از اینکه در راه جذب فرهاد مجیدی ناکام ماند، به سراغ یکی از مربیان موفق نیم‌فصل اول لیگ بیستم رفت تا شاید از رده چهاردهم فاصله بگیرد.

آلومینیوم اراک؛ رسول خطیبی

به‌شکلی می‌توان ادعا کرد رسول خطیبی یار نیمه‌راه بود. خطیبی و آلومینیوم با وجود اینکه لیگ بیستم را با شکست سنگین ۳‌بر ۰ مقابل نساجی مازندران شروع کردند، اما رفته‌رفته وضعیت بهتری در پیش گرفتند. شاید آلومینیوم نیمی از نتایج خوبش در لیگ برتر را مدیون نقل‌و‌انتقالات و انتخاب‌های خطیبی در ابتدای فصل باشد. با وجود‌این رسول خطیبی پس از پایان نیم‌فصل اول رقابت‌ها راه تبریز را در پیش گرفت و به‌نوعی دست اراکی‌ها را در پوست گردو گذاشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->